Latest News

Uber Kuala Lumpur

Semalam. 14 April aku try aplikasi uber . Pada korang yang tak tahu uber ni apa meh aku jelaskan sikit. Uber ni macam aplikasi my teksi. Tapi yang best pasal uber ni. Uber ni menggunakan kereta kereta mewah je. So semalam aku dapat naik jaguar xjl. Harga kereta jaguar xjl ni second hand je Rm 800k . hahaha belum lagi harga kereta On the road baru.

Untitled-1
– First rides pegi makan then berhenti sekejap kat Dataran Merdeka

Untitled-1
– Second ride Pegi Bukit Ampang dan pulang ke kota damansara

price1
– Jarak pertama 29.46km je dalam masa 107:55 minit Time kat kuala lumpur (Lokasi brader tu bawa tak tahu) tu pon makan kat kedai tepi jalan je. Brader driver tu yang bawa situ. hahaha

price2
– Jarak kedua dalam 56.8km dalam 124:16 minit.

Bukit Ampang
– Bukit Ampang

Lain – lain gambar.

Uber Kuala Lumpur
– Saje je padahal tak bawa pon. tanggungjawab diri sendiri kalau berlaku kemalangan. haha. 800k tu!

Uber Kuala Lumpur
– At Dataran Merdeka

Uber Kuala Lumpur
– Cantik No plat.

Uber Kuala Lumpur
– Bahagian dalam. Kerusi hadapan kiri dan kanan siap boleh buat urutan sekali, memang powerf!

Uber Kuala Lumpur
– Dari Tepi

Uber Kuala Lumpur
– Kat Bukit Ampang. Brader driver tu jumpa kawan dia. Naik Audi A6. hehehe

Sila guna coupon code MYSOYACINCAU kat sign up registration form dan anda akan dapat Rm200 Free rides. :)

Pada yang dapat Free Rides tu moh lah register Uber.com

Tak lupa pada halimi.my sebab ajak dan ajar Uber ni. hehehe.

Thanks Uber Kuala Lumpur!

20 comments on “Uber Kuala Lumpur

  1. Pengiraan macam mana? tak faham..

    1. Kena register baru paham. tapi guna coupon code MYSOYACINCAU dpt rm200 free rides. hehee

  2. Fazrol says:

    Pergh! terbaik… Aku pernah guna.. Tapi dapat Camry jaa.. untung laa dapat Jaguar.. ha ha..

    1. hahaha. Aku byk jenis kereta pernah naik. Camry pon penah. hehe

  3. Denaihati says:

    nak rasa naik kereta yang sangat merah ok lah, kalau hari-hari, memang parah ni…heee

    1. Macam aplikasi My teksi jugak. Sama.

  4. Wah uber exciting dapat naik Jaguar.

    1. try lah naik. best!

  5. Ammar says:

    First time tahu tahu pasal ni. Betul ke bohong? Hahahaha. Naik kereta RM800K tu. Sape tak nak kan? Kereta boleh pilih ke?

    1. kereta boleh pilih. hehehe mesti lah betul. takkan bohong pulak. Test sendiri. baru tahu!

  6. ZESCT says:

    Ferrari ada tak? Hehehehe

    1. hahaha kereta tu tak pasti. klu nak pasti register lah bro. :)

  7. ema says:

    wah, syoknya dapat naik kereta mewah ni.

    1. syok sekejap je ni. haha

  8. emm tak faham kira-kira ni..hehe..

    1. kene daftar baru tahu cmne nak kire2. haha

  9. Hafizul says:

    Bila lahj boleh beli ini kereta..hehe..terbaik lahhhh…

    1. haha duniawi je ni…. kalau dah kaya apa salah nya

  10. Supermokh says:

    Bestnya dapat naik kereta mewah.

    1. haha. Best sikit je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top
WhatsApp chat