Year: 2013

Transaksi asing paypal

Assalamualaikum, syukur problem solve!

paypal1

Ini transaksi pertama, tiba-tiba ada seorang mamat bangsa cina ni transfer sejumlah wang tiba-tiba,. Mula-mula aku tak perasaan., aku pon buat tak tau jela.. ingatkan tak der ape-ape. Kisah ni ada tiga orang terlibat. Mangsa iaitu aku, Kedua Enn Lai iaitu orang yang transfer ke akaun paypal aku, ketiga Noor Hamidah Che Ali iaitu orang yang tiba-tiba jer akaun aku bayar ke akaun paypal Noor Hamidah Che Ali. Sejumlah duit yang terlibat ialah $999 dalam malaysia rm3k. So ade $999 dalam akaun aku.

Continue Reading

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

hehe :D

Hello world! so this is my first post by wordpress. so post ini tidak akan di buang atau di delete. Just to remember this moment. First at all, Tidak aku sangka akan tercipta nya domain suhairialias.my sungguh tidak aku sangka sebab aku ni tak pernah berminat pon nak berbloging. so nevermind, i will try to do this.

Scroll to top
WhatsApp chat